Artiklar / Bokföringsprogram

Bokföring i Bokio

Bokio är ett utmärkt webbaserat bokföringsprogram som är lagom för småföretag.

Sveredo Publikation / 2021-08-01

Bokföring i bokio

Driver du ett mindre företag eller förening med ett fåtal transaktioner att bokföra kan Bokio absolut vara ett alternativ för dig.

Gratis bokföringsprogram

Bokio är ett gratis bokföringsprogram som är tillgängligt via webben. Sidan är responsiv vilket innebär att den går att besöka från nästan vilken typ av enhet som helst. 

Bokio erbjuder stöd för 

  • Bokföring
  • Scannade underlag
  • Fakturering
  • Leverantörsfakturor
  • Kund-/artikelregister

Bokio är lätt att arbeta i och för ovana bokförare levererar de bokföringsförslag och andra smarta funktioner. För mer erfarna användare lämnar å andra sidan Bokio lite mer att önska. Särskilt när det gäller manuella verifikationer och kontoanalyser. 

Även rapporterna från Bokio är inte direkt anpassade för mer noggranna ekonomistyrningsmodeller. Däremot duger de ypperligt för avstämningar och som underlag vid enklare årsredovisningar.

Att Bokio är gratis är givetvis positivt för de flesta. Skulle du behöva byta bokföringsprogram kan du exportera en SIE-fil och övergå till ett annat program.

Hjälp med bokföring i Bokio?

Vi har kunder som är nöjda med Bokio och vi har även samarbetspartners som använder Bokio i sin egen verksamhet. Trots det kan det uppkomma situationer där Bokios support inte räcker till. 

Vi hjälper er med nöje vidare med bokföringen i antingen Bokio eller så använder vi ett bokföringsprogram som har stöd för de integrationer du behöver för en enklare administration.

Är ditt företag väldigt litet kan du av kostnadsskäl vilja göra det mesta själv. Då löser vi det genom att enbart ta uppdrag du själv inte vill göra såsom moms, bokslut och skapa rapporter.

Om skribenten

Sveredo är en digital redovisningsbyrå med en 360 graders vy över din ekonomi. Vi erbjuder en komplett ekonomilösning för små- och medelstora företag.

Relaterad läsning